Daag jezelf uit in onze professionele en gastvrije gym.

Ook voor je dagelijkse training kun je bij Combat & Fitness Academy terecht. Leef jezelf uit met fitness, hardcore fitness, circuit training of op de tatami (Japanse mat). Bovendien beschikken wij over een buitensportterrein en een boxmaster. Als sportfanaat haal je dan ook je hart op in onze kleinschalige maar professionele gym. Zien wij je snel? 

Bij Combat & Fitness Academy zit je nergens aan vast.

In onze gym sport je namelijk op basis van Pay2Play. Dat werkt zo: voor € 12,50 schrijf je je in en ontvang je een sportpas. Deze pas waardeer je zelf op met het aantal ritten naar keuze. Kun je een maandje niet sporten? Bij Combat & Fitness Academy is dat geen enkel probleem. Jij bepaalt wanneer je komt sporten. 

Fitness abonnement
Wanneer je toch het gemak van een abonnement verkiest is dat uiteraard ook oké. Bij Combat & Fitness Academy kun je voor € 40 per maand terecht. Fitness abonnementen zijn mogelijk vanaf 18 jaar en ouder.

Sporten met de beste fitnessapparatuur
Combat & Fitness Academy werkt met apparatuur van vooraanstaande merken. In onze gym vind je toestellen en gear van Gymleco, Rogue Fitness en Nautilus. Bovendien heerst er een persoonlijke en gezellige sfeer. Bij Combat & Fitness Academy mag je zijn wie je bent en sport je op je eigen niveau.

Alles uit jezelf halen in onze professionele en gastvrije gym? Schrijf jezelf in bij Combat & Fitness Academy. 

neem contact op
Flexibel trainen in een professionele gym?

Meld je aan voor Pay2Play bij Combat & Fitness Academy