Zoek jij een professionele gym voor fitness in Alkmaar?

Maar wil je ook dat persoonlijke gevoel van een kleinschalige trainingsomgeving? Dan is Combat & Fitness Academy precies wat je zoekt. In onze gastvrije gym sport je op je eigen niveau. Of je nu een beginner of een topsporter bent. Met de beste apparatuur, een buitensportterrein en een boxmaster hebben wij alles in huis om jou uit te dagen. 

Fitness in Alkmaar zonder abonnement? In onze gym zit je nergens aan vast.

Bij Combat & Fitness Academy in Alkmaar sport je op basis van Pay2Play. Je betaalt eenmalig € 12,50 voor je inschrijving en een sportpas. Deze waardeer je vervolgens zelf op met het aantal sportsessies naar keuze. Toch liever een abonnement? Dat kan in onze gym voor € 40,- per maand (vanaf 18 jaar). 

De beste fitness in Alkmaar? Onze professionele gym komt aardig in de buurt. 

Met apparatuur van vooraanstaande merken haal jij straks alles uit je work-out. Wij hebben alle apparaten én gear voor crossfit en powerlifting in huis. Liever gericht aan de slag met je buik, billen en benen? Doe mee met onze BBB-circuittraining. Of leef je uit op ons buitensportterrein, de boxmaster of de tatami. In onze gym verveel je je nooit. 

Binnenkort fitnessen in Alkmaar? Schrijf je in. 

Je bent van harte welkom in onze gastvrije (en veilige) trainingsomgeving. Niet alleen voor fitness in Alkmaar, maar ook voor martial arts en zelfverdediging. Zien we je binnenkort? Dan maken we gelijk je inschrijving in orde. 

Neem contact op
Flexibel trainen in een professionele gym?

Meld je aan voor Pay2Play bij Combat & Fitness Academy