Haal alles uit jezelf met Braziliaans Jiu Jitsu, zelfverdediging en fitness.

Bij Combat & Fitness Academy train je in een professionele, gastvrije en laagdrempelige omgeving. En daarmee bedoelen we écht laagdrempelig. Je zit in onze Pay2Play-gym namelijk nergens aan vast. Je betaalt eenmalig € 12,50 voor je inschrijving en sportpas. Daarna waardeer je de pas op wanneer jij dat wilt. 

Iedereen is welkom bij Combat & Fitness Academy
Of je nu een beginner, topsporter, personal trainer, veteraan of oudgediende bent. Je kunt bij ons terecht voor Braziliaans Jiu Jitsu (kinderen en volwassenen), zelfverdediging voor vrouwen en fitness. Bovendien trainen militairen en veteranen gratis bij Combat & Fitness Academy. Elke donderdag (van 19:00 tot 22:00 uur) bieden wij de gelegenheid om gelijkgestemden te ontmoeten. 

Combat & Fitness Academy is een initiatief van Dennis Kollof
Kollof bracht ruim zes jaar door in het Korps Mariniers en draaide diverse uitzendingen. Als oud-marinier heeft hij veel ervaring met de doelgroep (dienende) militairen en veteranen. Tegenwoordig haalt hij - als gecertificeerd instructeur - zijn hart op in de Braziliaans Jiu Jitsu. Deze vechtsport, waarbij lichaam en geest samenkomen, brengt hij met enthousiasme over op zijn leerlingen. 

Klaar om alles uit jezelf te halen? Schrijf je vrijblijvend in bij Combat & Fitness Academy. Voor € 12,50 maken wij je inschrijving en sportpas in orde. Deze waardeer je zelf op met het aantal ritten naar keuze. 

neem contact op