Maak kennis met de trainers

Bekijk het volledige lesrooster voor alle lessen.

Wil jij training krijgen van erkende trainers in BJJ en No Gi Jiu Jitsu? Kom dan eens trainen bij één van de lessen. Om je een beetje een idee te geven van de trainers stellen we ze hieronder aan je voor.

Ursus Metten

Op vrijdag wordt een No Gi Jiu Jitsu training gegeven door Ursus Metten. Met de purple belt in BJJ en meerdere medailles is Ursus een ervaren speler in de vechtsport. Naast het lesgeven, neemt Ursus ook deel aan wedstrijden. Zijn deelname aan de wedstrijden is dan ook een bron voor inspiratie voor zijn studenten en het laat zien dat het nooit te laat is om te blijven leren en groeien in de sport. 

Ursus begrijpt de uitdagingen en mentale aspecten van de wedstrijden en gebruikt dit ook om zijn studenten te motiveren en te begeleiden naar succes op de mat.

Meedoen met BJJ (Braziliaans Jiu Jitsu) of MMA in Alkmaar? Schrijf je vrijblijvend in bij Combat & Fitness Academy. 

Dennis Kollof

Dennis is naast eigenaar al meer dan 9 jaar een zelfverzekerde BJJ-beoefenaar. Voordat hij zijn passie voor BJJ ontdekte heeft hij 7 jaar lang in het Korps Mariniers gediend en is hij diverse malen uitgezonden. Inmiddels is Dennis meester van het grondgevecht en heeft hij in 2022 de bruine band in BJJ.

Naast het lesgeven doet Dennis ook graag mee aan diverse wedstrijden. Zo is hij in 2022 5e geworden in Amerika (WK masters in Las Vegas) en 2e geworden in Europa (European Jiu Jitsu - ultra heavyweights). 

Dennis is een voorbeeld voor andere studenten, omdat hij zich altijd inzet voor het beste resultaat en zijn passie voor BJJ met anderen deelt. Dennis is een waardevolle aanvulling op het BJJ-team en wordt gewaardeerd door zowel medestudenten als de vaste leraren.

Leroy

Met de paarse band is Leroy een ervaren BJJ-leraar en een gepassioneerde BJJ-beoefenaar. Als gediplomeerd jeugdinstructeur en vervangend leraar heeft Leroy de kans om zijn kennis en vaardigheden te delen met andere studenten, terwijl hij tegelijkertijd zelf blijft leren en groeien als beoefenaar.

Leroy probeert altijd zijn lessen zo goed mogelijk af te stemmen op de behoeften van de studenten. Als student van Rob begrijpt Leroy de essentiële technieken en de filosofie achter BJJ, en gebruikt hij deze kennis om zijn eigen lessen te verbeteren en zijn studenten te begeleiden. Leroy is geduldig en bemoedigend, en moedigt zijn studenten aan om hun grenzen te verleggen en zichzelf uit te dagen.

Bekijk alle lessen