Maak kennis met de trainers Rob en Ursus

Vanaf 1 februari 2023 zijn er drie nieuwe lessen bij gekomen. Op woensdagavond en zaterdagmiddag is er MMA onder leiding van Rob van Buel en op vrijdagavond is er No Gi Jiu Jitsu onder leiding van Ursus Metten.

De tijden zijn: 

Dag Tijd Sport
Woensdag 20:30 uur – 21:30 uur MMA o.l.v. Rob van Buel
Vrijdag 20:30 uur – 21:30 uur No Gi (Jiu Jitsu) o.l.v. Ursus Metten
Zaterdag 12:00 uur – 13:30 uur MMA o.l.v. Rob van Buel

Bekijk het volledige lesrooster voor alle lessen.

Wil jij training krijgen van erkende trainers in de MMA en No Gi Jiu Jitsu? Kom dan eens trainen bij één van bovenstaande lessen. Om je een beetje een idee te geven van de trainers stellen we ze hieronder aan je voor.

Rob van Buel

Op de woensdag en zaterdag worden MMA-trainingen gegeven door rijkserkend NOC-NSF Leraar Martial Arts Rob van Buel. Rob heeft ruime ervaring in de Martial Arts. Hij begon al op 18-jarige leeftijd met kickboksen. Uiteindelijk kwam hij via Antoni Hardonk (toenmalig K1 vechter uit de stal van Vos gym) in aanraking met BJJ en later met MMA.

Samen met Antoni introduceerde hij het kickboksen en BJJ op zijn Gym Olympiawaard. In 2006 kwam Antoni uit in UFC en is Rob tot 2009 zijn ringman en trainingspartner geweest op diverse UFC gala's. Sinds 2009 is Rob trainer en geeft les in de disciplines kickboksen, BJJ (black belt 1e graad) en MMA.

Ursus Metten

Op vrijdag wordt een No Gi Jiu Jitsu training gegeven door Ursus Metten. Met de purple belt in BJJ en meerdere medailles is Ursus een ervaren speler in de vechtsport.

Meedoen met BJJ (Braziliaans Jiu Jitsu) of MMA in Alkmaar? Schrijf je vrijblijvend in bij Combat & Fitness Academy. 

Neem contact op