Ik ben Lisa, een vrouw van 28 jaar oud die gepassioneerd is over Fitness. Gezondheid en fitness zijn ontzettend belangrijk voor me, en daarom train ik maar liefst 5 keer per week. Hoewel ik altijd van mijn workouts geniet, voel ik me vaak ongemakkelijk in grote, drukke sportscholen. Het idee dat mensen naar me kijken en me beoordelen, heeft een negatieve invloed op mijn trainingservaring.

Op een dag ontdekte ik de fitnessruimte van Combat Fitness Academy, en dat bleek een gamechanger te zijn. Vanaf het moment dat ik binnenstapte, voelde ik me welkom en gewaardeerd. De gym biedt een veilige en ondersteunende omgeving waarin ik me volledig kan concentreren op mijn sport, zonder me zorgen te maken over wat anderen van me denken.

Wat me ook aanspreekt, is dat Combat Fitness Academy geen overvolle ruimte is. Ik kan mijn training serieus en ongestoord uitvoeren, zonder te hoeven wachten op apparatuur of me in een drukte te begeven. Bovendien is de fitnessruimte uitgerust met een breed scala aan moderne apparaten, waardoor ik mijn workouts divers en uitdagend kan houden.

Een ander aspect dat ik waardeer, is dat Combat Fitness Academy een schone en nieuwe gym is. Ik voel me comfortabel en hygiënisch tijdens mijn trainingssessies, wat mijn vertrouwen vergroot en mijn focus op mijn doelen behoudt.

Voor mij is Combat Fitness Academy de ideale fitnessbestemming. Ik heb eindelijk een plek gevonden waar ik me vrij voel om serieus met mijn sport bezig te zijn, zonder de afleidingen en ongemakken van massale sportscholen. Het is mijn thuis geworden, waar ik mijn passie voor fitness volledig kan omarmen en mijn eigen grenzen kan verleggen.


Het verhaal is gebaseerd op algemene ervaringen van onze gepassioneerde vrouwen. De naam, de afbeelding en specifieke details zijn gewijzigd om de privacy te waarborgen.

Bij Combat & Fitness Academy zit je nergens aan vast.

In onze gym sport je namelijk op basis van Pay2Play. Dat werkt zo: voor € 12,50 schrijf je je in en ontvang je een sportpas. Deze pas waardeer je zelf op met het aantal ritten naar keuze. Kun je een maandje niet sporten? Bij Combat & Fitness Academy is dat geen enkel probleem. Jij bepaalt wanneer je komt sporten. 

Fitness abonnement
Wanneer je toch het gemak van een abonnement verkiest is dat uiteraard ook oké. Bij Combat & Fitness Academy kun je voor € 40 per maand terecht. Fitness abonnementen zijn mogelijk vanaf 18 jaar en ouder.

Sporten met de beste fitnessapparatuur
Combat & Fitness Academy werkt met apparatuur van vooraanstaande merken. In onze gym vind je toestellen en gear van Gymleco, Rogue Fitness en Nautilus. Bovendien heerst er een persoonlijke en gezellige sfeer. Bij Combat & Fitness Academy mag je zijn wie je bent en sport je op je eigen niveau.

Alles uit jezelf halen in onze professionele en gastvrije gym? Schrijf jezelf in bij Combat & Fitness Academy. 

Neem contact op